By Wishtrend- Hudpleieserien for deg med akne, fet hud, linjer og pigmentering

Sør Korea sies å være fremst i verden når det gjelder utvikling av hudpleieprodukter, dette gjelder også hudpleie for uren hud, akne og pigmentflekker. By Wishtrend er et koreansk merke som har spesialisert seg på nettopp dette.
Anbefalt til de som har uren hud (aktiv akne) og de med pigmentflekker og arr etter akne. Mange av produktene er også svært effektive på å forbygge å redusere linjer i huden.

Gode produkter for akne og uren hud:
By Wishtrend Acid Duo Mild Gel Cleanser
By Wishtrend Acid-Duo Hibiscus 63 Cream
By Wishtrend Green Tea & Enzyme powder wash
By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water
By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel
By Wishtrend Polyphenol in Propolis 15% Ampoule
By Wishtrend Clear Shield Patch

KOMMER SNART!

Mandelic Acid 5% Skin Prep Water
En fuktgivende og ikke-irriterende eksfoliant som kan brukes som en daglig toner. Mandelic eller mandelsyre er en AHA syre som med sine antibakterielle egenskaper hjelper aknehud til å regulere produksjonen av talg samtidig som den fjerner døde hudceller.
Hvordan brukes den? Påføres etter rens, gjerne med en bomullspad. Klapp produktet inn i huden. Har du områder med aktiv akne kan du legge en bomullapad fuktet med produktet over området i noen minutter. Vi anbefaler at du ikke bruker Mandelic Acid sammen med andre eksfolierende produkter, som for eksempel ansiktsskrubb, AHA/BHA, og produkter med vitamin C .

 
By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel
By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel formulert med 3% Sulfur (svovel) og andre fuktgivende ingredienser som hyaluronsyre og tocopherol (E-vitamin) som gir en effektiv og skånsom behandling av akne, samtidig som den er fuktgivende. Sulfur er en kjent ingrediens for behandling av akne og det har antibaktrielle egenskaper. Sulfur matter ned hudens overflate, absorberer overflødig olje og fjerner døde hudceller som kan føre til tilstoppede porer.Ved påføring vil aknen enten roes ned eller den vil fremskynde prosessen slik at aknen forsvinner raskere. Hvordan brukes den? Brukes som siste steg i hudpleierutinen på kvelden. Påfør krem der du har akne og merker eller arr etter akne.

By Wishtrend Polyphenol in Propolis 15% Ampoule
Multifunksjonell ampull som passer perfekt om du har akne, fet eller tørr hud. Proppfull av gode antioksidanter som styrker huden og gir deg en umiddelbar “Gwang” som betyr fuktig glød på koreansk. Propolis er en super ingrediens i hudpleie. Den er antibakteriell, har en pleiende effekt og bekjemper urenheter og betennelser. Disse egenskapene gjør at den passer spesielt godt til akne hud. Propolis ekstrakt utvunnet fra Auvergene, en vulkanske regionen i Frankrike. Den inneholder to polyfenoler, katekin og  Quercetin som er gode antioksidanter som gir næring til huden. I tillegg hjelper Houtuynia Cordata Extract og Zinc PCA med å berolige huden og har antibakterielle egenskaper. Natriumhyaluronat, panthenol og betain er ingredienser som effektivt fukter huden. Serumet må oppbevares i kjøleskap.

By Wishtrend Acid Duo Mild Gel Cleanser
Acid Duo Mild Gel Cleanser er en mild rens som inneholder Capryloyl Salicylic Acid LHA and Gluconolactone (PHA) som fjerner døde hudceller og urenheter. Med en pH verdi på 5.5, hjelper den til å tilbakestille hudens pH balanse. LHA (Capryloyl Salicylic Acid) Er antibaktriell, antiinflamatorisk, reduserer talgproduksjonen og hjelper mot både “whiteheads” og “blackheads”. PHA (Gluconolactore) Gir en mild og ikke irriterende peel av huden og gir fukter. Ikke bruk denne samtidig med andre eksfolierende produkter

By Wishtrend Acid-Duo Hibiscus 63 Cream
Acid-Duo Hibiscus 63 Cream er en mild eksfolierende krem med naturlige syrer som fremskynder hudfornyingen for en myk og strålende hud og for å forebygge akne.
Dette er en lett krem som absorberer raskt uten en klebrig følelse.
Hovedingredienser:
– 63% Hibiscus Flower Extract: Kjent som “Botox Planten” pga de gode fuktegenskapene, mye antioksidanter og naturlige syrer (AHA, AKA, BHA).
– Acid-Duo (LHA & PHA): Den nye generasjonen eksfolier som skånsomt fjerner døde hudceller, sorte prikker og forbedrer hudteksturen.
Målgruppe
– Vi anbefaler dette produktet til kunder som har akne, uren hud og fet hud.
Features
– Lav pH: 5.0 ~ 6.0
– Fri for Sulfater, Eteriske oljer, parfyme, fargestoff

By Wishtrend Green Tea & Enzyme powder wash
Rens og peeling for fet og uren hud. Green Tea & Enzyme Powder Wash er en rens og en peeling i ett, med en deilig duft av grønn te. Bikarbonat, som er en ekstrakt fra kokosnøtt, og enzymer fjerner døde hudceller og bekjemper hudormer, samtidig som huden fuktes. Den kraftulle antioksidanten grønn te er rik på vitaminene A, C og E, som forbedrer hudtonen og  roer ned huden. Rensen løser opp urenheter uten å irritere, motvirker sorte prikker og har en fuktighetsgivende effekt. Dette er en skånsom rens og peeling som passer alle hudtyper, også sensitiv og aknehud. Må ikke brukes sammen med andre eksfolierende produkter ( Retinol, høy konsentrasjon av vitamin C, AHA/BHA)

By Wishtrend Clear Shield Patch
Clear Shield Patch er laget av Hydrokolloid, et materiale som passer perfekt til å dekke små sår eller akne. Patchen fungerer som en fysisk barriere som beskytter huden fra ytre irritasjoner som vann, vind, støv og fysisk berøring. Materialet er tynt, pustende og dekker huden på en naturlig måte. Urenheter absorberes raskt, og på den måten blir aknen borte på kort tid.

Gode produkter for pigmentering og ujevn hudtone:
Pure Vitamin C 21,5% Advanced Serum /Natural Vitamin 21,5hancing Sheet Mask
Hours-Long Gauze Sheet Mask
Vitamin 75 Maximizing Cream

Trinn 1: Pure Vitamin c21,5 Advanced Serum
Vitamin C er viden kjent for sine positive egenskaper i hudpleie. Med hele 21,5% ren C-vitaminsyre er dette et høyt elsket kultprodukt som jevner ut hudtonen, lysner pigmentflekker, gir glød og spenst og blekne arr etter akne.
Natural Vitamin Enchancing Sheet Mask kan du med fordel bruke sammen med serumet for en ekstra boost.
Hvordan brukes det? Påfør 2-3 dråper serum etter rens og toner og klapp inn i ansiktet. Brukes på kvelden. C-vitamin kan gjøre huden ømfintlig for sol, husk solkrem! Det kan være lurt å trappe opp bruken, start med 1-2 kvelder i uken for så å øke. Serumet må oppbevares i kjøleskap.
Trinn 2: Hours-Long Gauze Sheet Mask
Denne sheet masken inneholder 30 ml essens og er laget av hydro gele som gjør at den bevarer fuktigheten i opptil 40 minutter. Tre viktige ingredienser er niacinminde, glutathione og sodium ascorbyl phosphate som hjelper til å jevne hudtonen og gi langvarig fukt.
Hvordan brukes den? Påfør masken etter rens og toner på kveldstid. La masken virke i opptil 40 minutter. Restene av essens klappes inn i huden. Skal ikke skylles av.
Trinn 3-: Vitamin 75 Maximizing Cream
Fet og uren hud trenger også fukt, men gjerne vannbasert fukt som denne kremen har. Vitamin 75% Maximizing Cream inneholder antioksidanter og vitamin E som reparerer huden. Kremen justerer produksjonen av elastin og collagen og reduserer overflødig talg og reduserer blankhet i huden. Resultatet blir forbedret elastisitet, spenst og glød. Tips: Vitamin E og C forsterker hverandres egenskaper, noe som gjør denne kremen perfekt i kombinasjon med vitamin C serum.
Hvordan brukes den? Brukes morgen og kveld etter rens, toner og serum. Klapp forsiktig til kremen har trukket inn.

(Visited 522 times, 1 visits today)