0Handlevogn
0Handlevogn

Mini Cart

Kjøpsbetingelser

Priser

Alle prisene på Soel.no er  oppgitt i NOK og inkluderer evt. merverdiavgift. Frakt tilkommer.

Betaling

Hos Soel kan du velge Vipps, kortbetaling og Klarna. Når du betaler med kort (Visa/Mastercard) vil din korttransaksjon sendes kryptert gjennom vår betalingspartnere.

Bestilling

Ved bestilling vil du motta en ordrebekreftelse fra oss til e-posten du oppgav i kassen. Dersom du ikke har mottatt ordrebekreftelsen kontakter du oss på kundeservice@soel.no Sjekk også at e-posten ikke har havnet i spam-filteret.

Frakt og levering

Vi er opptatt av at du skal få varen du bestiller så raskt som mulig. Vi gjør alt vi kan for å sende din bestilling så raskt som mulig og senest innen 24 timer.  Om bestillingen blir lagt inn på en lørdag, søndag eller rød dag, sender vi varen førstkommende virkedag. Alle våre varer sendes tollfritt fra lageret vårt på Nøtterøy.

Vi sender foreløpig kun til adresser i Norge. Ta kontakt med oss dersom du ønsker varer sendt til Svalbard, da det vil gjelde andre priser.

Kjøper har ansvar for at korrekt adresse er oppgitt ved bestilling. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på utleveringsstedet blir den sendt i retur til oss. Om den skal sendes på nytt, blir kunden belastet for frakten.

Angrefrist og retur

Du har full retur og angrerett i inntil 14 dager. Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp, og om du angrer på et kjøp må du gi oss melding om bruk av angreretten så fort som mulig og senest innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Fyll ut angrerettskjemaet og legg det ved pakken. Returomkostninger dekkes av kjøper. Varen må returneres ubrukt og i originalemballasjen, slik den ble mottatt. Vi kan ikke ta i mot produkter som er åpnet og prøvd grunnet hygieniske årsaker eller varer som sendes oss uten originalemballasjen. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet tilbake til deg. Vi sender angrerettskjemaet sammen med ordren, dersom du ikke finner dette igjen kan du finne skjemaet ved å trykke på linken under.

Last ned skjema for angrerett her.

Send skjemaet og varene du vil returnere til:

Soel AS, Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy.

Eller til post@soel.no , eller kontakt oss på 95362116.

Ved en eventuell tvist vil foretaket følge Forbrukerklageutvalgets avgjørelser.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om feil i priser og informasjon. Dersom du oppdager noe som ikke stemmer, ønsker vi at du tar kontakt med oss, slik at vi får rettet opp i feilen.

Reklamasjon

Er varen skadet? Send en mail til oss innen to mnd til kundeservice@soel.no , med beskrivelse av hva som er feil med varen, ordrenummer, fullt navn og telefonnummer, samt bilde av den skadede varen. Ta vare på alt, inkludert emballasje, til vi har tatt kontakt med deg. Reklamasjon må skje innen to år etter at kunden har mottatt produktet.

Foretaket vil følge Forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist.

Tilbakebetaling

Hvis kunden ønsker å heve kjøpet grunnet forsinket levering, bruke angrerett eller reklamere skjer tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen.

Tilbakebetalingen ved reklamasjon er inkludert frakt.

Personopplysninger

Vi tar personvern på alvor, og gjør vårt ytterste for å holde personopplysningene dine er trygge hos oss i tråd med bestemmelsene i personopplysningsloven.