Mini Cart

Hvorfor velge Klairs?

Klairs produkter inneholder bare de viktigste ingrediensene fra rene råvarer, dvs. ingen farger, alkoholer, parabener eller parfymer. Alt for å gi en sunnere og sterkere hud naturlig og effektivt. Produktene er veganske, kommer i økologisk emballasje og ingen produkter er testet på dyr.

Klairs er et koreansk, prisbelønnet merke, som ble grunnlagt i 2009, og har en sunn og ukomplisert tilnærming til hudpleie. Stikkordet er Simple, but Enough – Enkel, men nok.Siden starten har Klairs spesialisert seg og fokusert sin forskning på ingredienser og råvarer for sensitiv hud. Produktene forbedrer ikke bare hudens elastisitet, men lindrer også irritert hud for å gjøre den naturlig sterk, frisk og elastisk

“Simple but enough”

Klairs’ tilbyr alt fra rens og fuktgivning til beroligende og pleiende produkter. “Simple and enough” for huden din som påvirkes av værforandringer og livsstil.

“Basic but ultimate”
Klairs’ jobber hardt for å gi deg det beste innen hudpleie, slik at det skal være enkelt for deg å få en frisk og sunn hud.

“Mild but powerful”
Bak Klairs’ produkter ligger det mange år med forskning. Resultatet er en produktserie som gjenoppbygger huden, gir forbedret elastitet og roer ned irritert hud.

Klairs’ verdsetter det enkle. Kun de mest effektive og nødvendige ingredienser blir tilsatt og er nøye vurdert av dermatologer. Klairs’ produkter inneholder ikke stoffer som kan irritere huden og kan derfor trygt brukes av deg med sensitiv hud. Ingen av produktene til Klairs’ er testet på dyr.

Til produktene her