Mini Cart

Foto: Oi Design, Gunnar Bækkevoll

Om oss

Hei!

Vi er to søstre som alltid har vært interessert i kosmetikk og hudpleie og fulgt med på trender i både blogger, magasiner og media. Ingen av oss har vært velsignet med pen hud og har prøvd og feilet mye opp igjennom årene, både med dyre produktserier og behandlinger. Likevel var det aldri noe som var full match.

Koreansk kosmetikk og hudpleie fanget vår interesse på grunn av de spennende ingrediensene og forskning på feltet. Etter å ha testet koreansk hudpleie, var endelig jakten på gode hudpleieprodukter over. Med gode og trygge ingredienser, produkter som holder det de lover og som gir resultater var vi solgt. Så fornøyde var vi, at vi tenkte at dette måtte deles. Siden det ikke fantes forhandlere for koreansk hudpleie i Norge bestemte vi oss for å ta det inn selv. Vi startet med hudpleieserien Klairs som nå har flere utsalgssteder i Norge og utvidet senere med serien  og By Wishtrend. Nå selger vi koreansk hudpleie til fornøyde kunder over hele landet, og har utsalgssteder som blush, Iglow, farmasiet, coverbrands, skincity, vitusapotek osv.

Det viktigste for oss er å finne fram til merker vi kan stå inne for 100%- produkter som holder det de lover, er dyrevennlige og som vi kan selge med stolthet. Vi har ingen utdanning innen hudpleie, vårt ønske er å dele av vår erfaring og å gjøre veien kortere for deg som også ønsker det beste innen hudpleie.

Gode tilbakemeldinger fra kunder er det som gir oss energi. Du som kunde skal være trygg på at du finner unike og trygge produkter og at ingenting er tilfeldig valgt.

Det føles godt å tilby gode produkter og være trygg på kvaliteten. Vi har siden oppstarten hatt mottoet «Vi vil ikke selge noe vi ikke ville solgt til vår beste venn». Slikt blir det fornøyde kunder av.

Vi håper du vil få like stor glede av koreansk hudpleie som vi har fått!

Ønsker du å bli forhandler av våre produkter ta kontakt på post@soel.no

Forhandlere:
Vi er forhandlere for Klairs, By Wishtrend og When i Norge. Ta kontakt på post@soel.no dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter.