Vårt nettsted bruker cookies, også kalt informasjonskapsler. Dette er kort forklart tekstfiler som lagres på den enheten du bruker når du er inne på vårt nettsted. Disse filene lagres for å gi deg en best mulig brukeropplevelse av vårt nettsted. Filene bidrar også til at vi kan videreutvikle vårt nettsted gjennom innsamling av informasjon om hvem som besøker oss, hvor de besøker oss, hvor lenge de er inne osv. Det er ikke mulig for oss å se hvem som er inne da all informasjon som samles inn er anonymt, og ikke kan knyttes direkte til enkeltbrukere.

Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger dersom vi ikke har spesifikt bedt om dette.

Du kan når som helst skru av informasjonskapsler, og mer informasjon om dette finner du på denne linken: https://www.aboutcookies.org/

Det er kun Soel AS som har tilgang til informasjon som samles inn.

Soel AS tar ditt personvern på alvor. Når du bruker vår nettside samler vi inn informasjon i forbindelse med innlogging og forespørsler som du gjennomfører. Dette for at du skal få en best mulig opplevelse med bruk av vår nettside. Du skal være trygg på at vi verken selger, bytter eller distribuerer dine personopplysninger til 3. parter.

Vi anbefaler at du leser vår personvernerklæring for en fullstendig oversikt over hvordan vi håndterer personvernet i vår virksomhet.

PERSONVERN ERKLÆRING – dersom det er aktuelt – kan du bruke følgende tekst:

Revisjon: 1. oktober 2018 

Vi i Soel AS vil med dette gi deg en oversikt i hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Formål og beskrivelse

Behandle personopplysninger i henhold til den lovpålagte personvernforordningen ved pålogging til selskapenes nettbaserte tjenester. Dette omfatter funksjoner som produktforespørsler og kontaktforespørsler.

Hvem er ansvarlig 

Soel AS er ansvarlig for behandlingen.

Dersom du ønsker informasjon utover det du finner i denne redegjørelsen kan du ta kontakt med oss per telefon eller e-post som følger:

Soel AS, Lahelleveien 8, 3140 Nøtterøy. Mob. + 47 953 39 099. Epost: kundeservice@soel.no

For fullstendig innsikt i hvilke rettigheter du har i forhold til dine personopplysninger kan du enkelt klikke deg inn på Datatilsynet sine sider: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/

For en fullstendig innsikt i hvilke plikter vår virksomhet må forholde oss til kan du klikke deg inn på Datatilsynet sine sider: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/virksomhetenes-plikter/

Denne erklæringen gjelder for Soel AS (917 151 970).

  1. Ditt personvern – opplysninger – sikkerhet & lagring

Når du velger å etablere sende en forespørsel på vårt nettsted, må du oppgi informasjon som e-post, telefonnummer og navn. Dette er nødvendig for at vi skal kunne kommunisere med deg, sende nødvendig informasjon, tilbud osv.

Vi forholder oss til enhver tid til gjeldende lovverk og reguleringer i forhold til hvordan disse dataene skal håndteres og lagres. Du skal være trygg på at denne informasjonen ikke kommer på avveie, noe vi blant annet har sikret gjennom våre databehandleravtaler.

Du kan når som helst kontakte oss for å få innsyn i hvilken informasjon som vi har lagret om deg. Dette gjør du enkelt ved å sende oss en e-post til kundeservice@soel.no. Her vil du da også kunne kreve all informasjon knyttet til deg slettet, og at samtykke til å lagre dine data trekkes tilbake.

Vi lagrer informasjon knyttet til aktivitet du som bruker har gjort i 5 år etter at forespørsler er foretatt.

Den registrertes rettigheter

  • Den registrerte har rett til innsyn i de behandlinger som foretas om seg selv
  • Den registrerte har rett til å få uriktige opplysninger om seg selv korrigert
  • Den registrere har rett til å få slettet opplysninger om seg selv om de ikke lenger er nødvendige iht. formålet de ble samlet inn for
  • Den registrerte har rett til å få begrenset behandlingen av personopplysninger dersom riktigheten bestrides, behandlingen er ulovlig mv
  • Den registrerte har rett til å få utlevert innsamlede opplysninger om seg selv

Henvendelser om innsyn, korrigering, begrensing eller sletting skal gjøres til virksomhetens kontaktperson

Det henvises til artikkel 15 – 20 for nærmere presisering av rettighetene til den registrerte.

  1. Databehandleravtale

Vi har inngått databehandleravtale med følgende selskaper: Syse AS

  • SYSE ( COMPANY ID: 981 535 286)

All data er lagret på Syse’s servere i Tønsberg – Norge.

  • Matbyrået Impuls AS (Company ID: 976 052 552)

Grev Wedels gate 2, 3111 Tønsberg

Impuls er ansvarlig for websiden og systemadministrasjonen på sine servere.

 

Avtalen som er inngått med de respektive selskapene har til formål å regulere og sikre de personopplysningene som de gjennom sitt samarbeid med Linella AS har tilgang til.