Spørsmål og svar om koreansk hudpleie

«Trenger jeg oljerens hvis jeg ikke bruker sminke?»

Ja det er lurt å dobbeltrense huden uansett.

«Jeg har lest på nettsiden deres og har lyst til å prøve noen produkter. Dersom jeg bare ønsker å starte med noen få, hvilke ville dere anbefalt? Jeg har normal hud»
Du trenger ikke bruke hele serien for å oppnå resultater! Vi har satt sammen en «basispakke» i nettbutikken som vi mener er en fin startpakke. Pakken inneholder skumrens, toner, Soothing serum og Soothing Cream. Skumrensen passer godt til tørr hud og fukter og beroliger. Toneren gir meg fukt og demper betennelse i huden. Dersom du påfører toner med en bomullspads får du i tillegg en mild eksfoliering av huden morgen og kveld. Soothing serumet er et rent fuktserum som inneholder hyaluronsyre. Den binder fuktighet i huden og trekker veldig raskt inn. Produktet er veldig drøyt i bruk, et halvt pump er nok. Soothing cream er en beroligende og fuktgivende ansiktskrem som pleier huden. Alle produktene kan brukes morgen og kveld.

«Jeg er en dame på 35 år som trenger noen tips. Huden er gusten og jeg begynner å få fine linjer. Trenger renseprodukter, men usikker på hvilken av skumrensene jeg burde velge»
Det er fint å bruke oljerens først for å fjerne fett fra makeup og solkrem. Oljerens løsner opp fett og skitt fra porene. Man får ikke fet hud av å bruke oljerens, men tilfører huden masse fuktighet. Oljen masseres på tørt ansikt, før du fukter hendene og masserer inn vann. Skyll så av. Dette er første steget i dobbeltrens. Etter oljerens bruker man skumrens. Her anbefaler jeg Rich Moist Foaming Cleanser.

For gusten hud og fine linjer er c- vitamin serumet og E vitamin masken en perfekt kombinasjon. Påføres etter rens av huden og før fuktighetskrem. Dersom du har sensitiv hud er det viktig å trappe opp bruken av c vitaminet. Denne passer også til sensitiv hud. Solkrem er det beste du kan bruke for å forebygge rynker, så det anbefaler jeg også.

«Kan man bruke rens hver dag? Tar de bort sminke og urenheter eller er det anbefalt å bruke en rens først? Har uren hud (akne). Hvilken såpe anbefaler dere da?»
Ja, de kan du bruke hver dag. Oljerensen fjerner sminke, fett og skitt fra huden og du trenger ikke bruke en sminkefjerner i tillegg. For akne anbefaler jeg By Wishtrend Acid-Duo 2% Mild Gel Cleanser.

«Har lest om både c-vitaminserumet og Rich Moist soothing serum. Hvilket burde jeg velge?»
Begge serumene er gode og de gjør forskjellige ting for huden. Det kommer litt an på hva du føler huden din trenger. Soothing serumet gir mye fukt og beroliger huden. C-vitamin serumet hjelper mot porer, fine linjer og jevner ut hudtonen.

 «Jeg er plaget med mye akne. Tror det er hormonelt. Hvilke produkter burde jeg velge?»
By Wishtrend har mange gode produkter mot akne. Ta en titt her. Er du veldig plaget med akne råder vi deg til å oppsøke hudlege som kan hjelpe deg med behandlingen.

«Jeg er en dame på 40 år som har en litt utfordrende hud. Den er både tørr og fet og har en del svarte prikker, spesielt på nesten. Hvilke produkter anbefaler dere meg å bruke?»
Fet hud kan bety at huden mangler fukt og overkompenserer ved å produsere mer olje. Du kan prøve å bruke produkter som gir fukt i form av vann og ikke fett, for eksempel Soothing serumet og toneren. Det kan hende Soothing cream kan bli for rik for huden din. Både serum og toner kan brukes morgen og kveld og gir masse fukt. Begge produktene er drøye i bruk. Påfører du toner med en bommulspad får du samtidig en mild eksfoliering av huden. For sorte prikker på nesa har vi både By Wishtrend Green Tea & Enzyme Powder Wash og Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish, to supre produkter mot black heads:)

«Jeg har kjempetørr og sensitiv hud, spesielt på vinteren. Huden «flaker» seg og føles stram. Hvilke produkter anbefaler dere?»
Klairs sine produkter passer veldig godt til tørr og sensitiv hud! Vil anbefale deg «basispakken» i nettbutikken som vi mener er en fin startpakke. Pakken inneholder skumrens, toner, Soothing serum og Soothing Cream. Alle produktene er supre til tørr, stram og irritert hud. Skumrensen renser, fukter og beroliger.  Toneren gir mye fukt og demper betennelse i huden. Dersom du påfører toner med en bomullspads får du i tillegg en mild eksfoliering av huden morgen og kveld. Soothing serumet er et rent fuktserum som inneholder hyaluronsyre. Den binder fuktighet i huden og trekker veldig raskt inn. Produktet er veldig drøyt i bruk, et halvt pump er nok. Soothing cream er en beroligende og fuktgivende ansiktskrem som pleier huden. Disse produktene inneholder hyaluronsyre som gir en fuktboost til tørr du. Alle produktene kan brukes morgen og kveld. For tørr og flakete hud kan du bruke ansiktsskrubben 1-2 ganger i uken. Den eksfolierer huden samtidig som den gir fukt. Masser med lette bevegelser. Du kan også blande ut skrubben med litt vann, toner eller oljerens.

For ekstra fukt-boost har vi mange forskjellige ansiktsmasker, sheet mask. Den kan du bruke på kveldstid etter rens. La masken sitte på i 15-20 minutter og klapp restene inn i huden. Skal ikke skylles av. Sheet Mask kan du bruke så ofte du vil. Den beroliger huden og gir masse fukt. Ta gjerne en titt på When sitt spennende utvalg av sheet mask. Der finner du en maske for ethvert behov, helt i tråd med den koreanske filosofien.

«Trenger man både såperens og skumrens etter oljerens?»
Nei, du trenger bare såperens eller skumrens for å fjerne restene etter oljerens (Koreansk dobbeltrens). Det er en smakssak hva du foretrekker.

«Blir man blek av å bruke bb kremen? Føler jeg er blek nok fra før.»
Nei, huden vil ikke bli blek av å bruke bb- kremen. Den vil derimot jevne ut hudtonen og inneholder hyaluronsyre som er god mot fine linjer.

«Jeg har fått flere kviser etter å ha begynt med c-vitamin serumet. Jeg har brukt c-vitamin annen hver dag. Tåler jeg ikke produktet?»
Mange opplever at huden må tilpasser seg nye produkter og noen kan gi utbrudd av urenheter. Det er et godt tegn, fordi det betyr at produktene virker. Dette vil mest sannsynlig gå over av seg selv. Huden syklus er lang og hudpleie tar tid. Noen ganger kan huden bli verre før den blir bedre. De aktive ingrediensene gjør at huden tømmer seg for urenheter. Det kan være lurt å innføre et produkt av gangen og traappe forsiktig opp bruken av c-vitamin dersom du har sensitiv hud. Det er lurt å tilføre huden fuktighet.

«Hvor lang leveringstid har dere? Jeg bestilte en stor pakke for noen dager siden og er så spent på når den kommer»
Vi pakker og sender varene samme dag eller senest dagen etter. Leveringstiden er normalt 2-3 virkedager. Vi forsøker å pakke i «postkassevennlige» størrelser, men er bestillingen stor blir den sendt som pakke. Da får du hentelapp og kan hente pakken på nærmeste post i butikk. Husk at de fleste av våre produkter selges i flere norske nettbutikker som også tilbyr fri frakt, blant annet blush.no, skincity.no, farmasiet.no, coverbrands.no og iglow. Vitusapotek fører Klairs, der du både kan se og prøve produktene.

«Er det toll på varene? Sendes de fra Korea?»
Vi har alle varene på lager på Nøtterøy. Det er ingen toll på varene da vi sender direkte.

Jeg har uren hud og renser huden godt. Huden er likevel ganske blank. Hva kan jeg gjøre for at den skal bli mindre skinnende?
Blank hud kan være et tegn på at huden mangler fuktighet. Huden vil kompensere for manglende fukt ved å produsere mer olje. Uren hud trenger også fuktgivning, det kan være lurt å innføre et rent fuktprodukt i rutinen din. Jeg kan anbefale Rich Moist Soothing Serum som er et vannbasert serum som tilfører fukt i form av vann og ikke fett. Mandelsyre er også en super ingrediens for uren hud. By Wshtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water er en leave on eksfoliering som gir fukt og hjelper til med å fjerne døde hudceller slik at huden blir strålende og myk. Den er fin for akne, hyperpigmentering og fine linjer.

 «Hva med meg på 60 år? Kan noen av produktene passe for meg?»
Klart vi har! Produktene passer alle. Det er aldri for sent å begynne med hudpleie

Jeg er gravid og har fått perioral dermitt. Kremen jeg har fått på resept av legen hjelper forsåvidt litt, men den gjør huden veldig tørr. Jeg leste artikkelen om dere på tb.no og tenker at jeg må prøve produktene fra Klairs . Spørsmålet mitt er om dere har noen produkter å anbefale at jeg begynner med? Jeg har sett på produktene, men synes det er vanskelig å vite hva jeg trenger i første omgang. Har tørre partier i ansiktet og fått uren hud på skuldre og rygg. Har dere noen tips?  Huff, så kjedelig at du har fått perioral dermatitt. Jeg måtte kaste alt jeg hadde av hudpleieprodukter og sminke og innføre ett og ett produkt for å teste for reaksjoner. Det siste man vil er å trigge utslettene! Klairs er utviklet for sensitiv hud, også hypersensitiv, så serien passer hud med perioral dermatitt godt. Dersom du er usikker er settet med basisprodukter en god start. Der får du skumrens, toner, soothing serum og soothing cream, som alle beroliger og fukter huden. Serumet er veldig drøyt i bruk, et halvt pump er nok. Alle produktene kan brukes morgen og kveld. Vi har to typer øyekrem fra Klairs, fundamental Eye Awakening Gel som inneholder koffein og er fin mot poser under øynene og Klairs Fundamental Nourshing Eye Butter, en rik øyekrem som gir fukt og næring til det sarte øyepartiet.

Dersom du reagerer på makeupen (enkelte typer mineralmakeup kan trigge) er Klairs BB Cream et mildt makeup produkt. Når du er ferdig med graviditet kan du begynne på antibiotika for å bli helt kvitt problemet.
Gravide kan bruke produkter som inneholder syrer, men kun AHA, ikke BHA. AHA er ufarlig under graviditet (glykosyre, lactic acid, madeilc acid m.fl). Så pass på dette når du behandler rygg og skuldre. By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water er fin mot nupper og uren hud. Hormonelle kviser under graviditet er veldig vanlig, så selv om produkter demper dette, kan det hende det ikke gir seg helt før hormonene er stabilisert etter graviditeten.
Lykke til med graviditeten!

 «Har dere noen produkter som er anti age?»
Ja, det har vi. Flere av produktene inneholder Hyaluronsyre. Bindestoffet i huden inneholder større mengder Hyaluronsyre, som fungerer som et smøremiddel som gir huden volum, form og bidrar til å holde på fuktighet. Mengden Hyaluronsyre avtar med alderen, noe som gjør at hudens evne til å holde på vann reduseres. Volumtap i huden fører igjen til rynker og andre aldringstegn. Hyaluronsyre i hudpleieprodukter er derfor et ypperlig valg for å forebygge aldringstegn. Huden jevnes ut, føles mykere og glattere og motvirker tørr hud. Både skumrensen, Toner, Soothing serum, solkrem, sheet mask og BB cream inneholder hyaluronsyre.

C- vitamin serum er også fin mot fine linjer. C-vitamin er en kraftig antioksidant som bidrar til å øke kollagen og elastinproduksjonen i huden. Jevnlig bruk vil Dempe ujevn hudtone og gi huden en sunn glød.

Tørr hud kan også gi tørrhetslinjer. Disse forebygges ved å tilføre huden nok fuktighet.

«Vet at de fleste land i østen, spesielt kina, tester på dyr. Er Klairs produkter testet på dyr?»
Ingen av Klairs sine produkter er testet på dyr. Klairs ønsker ikke at dyr skal lide under utviklingen av kosmetiske produkter. Klairs er i tillegg en vegansk serie. By Wishtrend og When sine produkter er heller ikke testet på dyr.

(Visited 4 494 times, 1 visits today)